Köp Träningsklocka

Om du köper din träningsklocka online så kommer du att få tillgång till ett mycket större utbud av modeller och tillverkare än vad du annars skulle fått. Vi rekommenderar följande återförsäljare som alla håller bra priser och snabba leveranser.

sportamore-logo Sportamore
Sportamore har ett väldigt stort utbud av träningsklockor, aktivitetsarmband, pulsklockor och annat utrustning som hjälper dig att förbättra träningen.
Fri frakt & Fri retur
30 Dagars öppet köp

Varför köpa online?

Att köpa online har idag blivit enklare än att gå till butiker. Dels slipper du säljaren som står och hänger över din axel och frågar om du inte bestämt dig än eller försöker få dig till att ta ett beslut där och då. Att köpa online kan du i lugn och ro sitta och jämför produkter, läsa recensioner och omdömen online. Risken att köpet blir förhastat är mycket mindre.

Att handla online medför även andra fördelar som att det idag är väldigt enkelt att lägga en beställning på en produkt som dyker upp på närmsta postkontor ett par dagar senare. Du behöver alltså aldrig åka iväg för att jaga den rätta träningsklockan.

Att handla online medför också att du enligt lag har 14 dagars öppet köp. Vissa butiker erbjuder längre än så här och det innebär att du har full ångerrätt och kan returnera produkten och få pengarna tillbaka inom denna tid. Du ansvarar dock för att förpackningen är i ett sådant skick så att säljaren kan säja den som ny. Undvik därför att klippa upp förpackningar om du kan.

Att handla sin träningsklocka online medför även att du får lägre priser än vad normala butiker kan hålla.